Het zonnetje breekt steeds vaker door en langzaam maar zeker zullen de temperaturen stijgen. Voor alle liefhebbers is dit natuurlijk de verleidelijke periode om eens een park te bezoeken. In de Efteling laten alle knoppen zich weer zien aan alle struiken en plantjes. Het park fleurt weer helemaal op en tijdens een dagje vertoeven hoort natuurlijk ook een ijsje. Alles om de lente in te gaan luiden. En daar is de Efteling het helemaal mee eens aangezien er binnenkort een nieuw ijsconcept zit aan te komen.

Na een wandeling over de Pardoes Promenade komen bezoekers al snel uit bij het horecapunt ‘Glad Ijs’. En de naam zegt het al, bezoekers kunnen hier terecht voor een lekker ijsje. De Efteling pakt deze horecalocatie aan en vanaf vrijdag 29 maart gaat deze zaak door het leven als ‘De Vorstelijke Vrieskamer’. En dit past natuurlijk helemaal in het gebied aangezien de koninklijke keuken zich naast dit gebouw bevindt in de vorm van pannenkoekenhuis Polles Keuken.

Nieuw ijsconcept

Het nieuwe ijsconcept bestaat uit 3 verschillende Ijspegels, gevuld met softijs en toppings. Er is keuze uit:

  • Stroopwafel met extra stukjes karamel en karamelsaus
  • Verse aardbeien met meringues en aardbeiensaus
  • Kinder Bueno met extra crunchy chocoladeparels en Kinder Bueno-saus

Deze kosten €5,25 per stuk en zijn ook verkrijgbaar bij IJssalon La Dame Blanche van Het Witte Paard.

Laat het lekker weer maar komen hoor. De Efteling is in ieder geval al druk bezig met voorbereidingen op de zomer. Zo was er eerder deze maand de zoektocht gestart naar Djinn wachters en Droomvlucht Elfjes.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.