Disneyland Paris gaat hun populaire parade genaamd ‘Disney Stars On Parade’ verplaatsen naar een ander moment op de dag. Per 1 juni 2024 is de parade vol Disney figuren niet meer om 17:30 uur maar al om 11:30 uur te zien. De precieze reden voor deze verplaatsing is nog onbekend.

Bezoekers hoeven tijdens de zomermaanden niet lang te wachten om de parade te bewonderen. Nog voor de middag begint worden zij al getrakteerd op de bonte stoet van Mickey en Minnie Mouse samen met hun vrienden en vijanden. Het tijdstip van 11:30 uur klinkt op het eerste gezicht bijzonder vroeg. En toch is dit niet de eerste keer. Tijdens het Halloweenseizoen van vorig jaar gebeurde dit ook met dezelfde parade. Toen werden bezoekers later in de middag nog wel getrakteerd op de Halloween parade.

De kans lijkt klein dat bezoekers tijdens de zomermaanden een tweede parade kunnen verwachten in de namiddag. Disneyland Paris heeft daar tenslotte niets over gecommuniceerd. In de app van Disney is enkel te zien dat de parade is verplaatst naar 11:30 uur.

Het vervroegen van de parade kan wel een groot voordeel hebben. De zomermaanden kunnen bijzonder warm worden. Hoe vroeger de parade plaatsvind, hoe koeler het allemaal nog aanvoelt. En dat heeft weer het effect dat de parade in volle glorie kan uitrijden zonder dat bepaalde karakters of showelementen geschrapt worden.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.