Op zaterdag 29 juni kunnen bezoekers de Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park bezoeken. Deze speciale dag staat in het teken van diversiteit, verschillende activiteiten, meet and greets en een speciale pre-parade. Voorheen stond dit evenement bekend als ‘Magical Pride’. Dit evenement werd toen in zowel 2019 als 2023 in het Walt Disney Studios Park georganiseerd. Het grote verschil met aankomende editie is dat bezoekers nu geen speciale ticket nodig hebben. Dit wilt zeggen dat het evenement gewoon tijdens reguliere openingstijden is te bezoeken.

Het Disneyland Park straalt als nooit tevoren met kleurrijke en feestelijke wagens uit de parade. Daarnaast zijn Mickey, Minnie en al hun vrienden gekleed in Pride-kleuren. En deze kleuren zijn natuurlijk ook terug te vinden in de nieuwe Disney Pride collectie. Zo is er onder andere merchandise in de vorm van kleding, een rugzak, Mickey ears, waaiers en pennen. De typische regenboogkleuren kunnen hier natuurlijk niet ontbreken, net als Mickey Mouse en de tekst ‘Love’.

Bekijk hier de Pride-editie van 2023:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.