Attractiepark Toverland heeft onlangs alle informatie over de Halloween Nights bekendgemaakt. Bekende spookhuizen als Now you’re Mine, Maison de la Magie, The Witches Forest, Trapped en Dollhouse keren weer terug. Oplettende lezers konden ook zien dat er een spookhuis miste, en dat is Fear the Woods. Nu blijkt dat het park afscheid neemt van dit huis.

Spookhuis Fear the Woods kwam vijf jaar geleden naar Toverland om bezoekers een griezelige experience te geven. Het huis heeft altijd al een tijdelijk karakter gehad vanwege het gebruik van doeken en andere materialen die gemakkelijk weer afgebroken konden worden. En dat was ook nodig, want het spookhuis stond precies op de plek waar normaal gesproken vergaderruimte en evenementenlocatie Mystique zit.

In een verklaring laat een woordvoerster het volgende weten:

”Onze bezoekers hebben de afgelopen 5 jaar kunnen genieten van Fear the Woods. De Haunted Experience keert dit jaar niet meer terug, omdat we hierbij niet meer de kwaliteit konden bieden die we tijdens de Halloween Nights nastreven.

Het huis wordt ook niet meer opgebouwd tijdens de Halloween Days vanwege dezelfde reden. Er komt nu niets anders voor in de plaats, omdat we ons dit jaar op andere nieuwigheden hebben gefocust, waaronder de vernieuwde parade en vernieuwde vuurwerkshow.”

Het is voor Toverland dus einde oefening voor spookhuis Fear the Woods. Bezoekers kunnen dit jaar wel andere nieuwigheden spotten tijdens de Halloween Nights. Zo ziet de parade er dit jaar anders en langer uit. Ook is er aan het einde van elke avond een vuurwerkshow in het gebied Port Laguna.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.