Wie aan spoken, heksen, psychopaten en ander gespuis niet genoeg heeft, kan sinds enkele jaren de Halloween Fright Nights in Walibi Holland ook op een andere manier beleven. Het attractiepark biedt sinds enkele jaren een backstage tour aan voor de echte liefhebbers. Deelnemers krijgen de kans om het grootste Halloween-evenement op een andere manier te zien. De exclusieve tour is ook dit jaar weer populair onder de fans, want er zijn nog maar vier dagen beschikbaar.

Walibi Holland probeert deelnemers van de tour onder te dompelen in het wereldje van de Halloween Fright Nights. Zo kom je alles te weten over de geschiedenis van het evenement en krijg je toegang tot de locatie waar medewerkers getransformeerd worden tot scare actors, oftewel de grime- en kledinglocatie. De kers op de taart is het bezoeken van een haunted house. Ervaar een spookhuis als nooit tevoren en leer over de techniek die hierbij komt kijken.

Voor liefhebbers van de Halloween Fright Nights is de tour een feest der erkenning. Tickets zijn echter beperkt. Zo zijn er al enkele dagen uitverkocht.

De dagen die nog beschikbaar zijn:

  • 13, 26 en 27 oktober
  • 1 november

Houd er rekening mee dat de backstage tour wordt gehouden op dagen dat de Halloween Fright Nights plaatsvinden. En omdat alle spookhuizen halverwege de middag of aan het begin van de avond operationeel zijn, vinden tours plaats om 12:00 en/of 13:00 uur plaats. De online voorverkoop van de Backstage Tour bedraagt €68,50 per persoon.

Benieuwd naar de opbouw van de Halloween Fright Nights? Klik dan hier en bekijk de foto’s.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.