Drouwenerzand Attractiepark heeft de winterperiode aangegrepen om het permanente spookhuis Landhuys Den Linden aan te pakken. In deze attractie stappen bezoekers in een karretje en komen daarbij langs verschillende spannende scenes Het vorig jaar geopende huis is voorzien van verschillende updates zodat de attractie er voorlopig weer tegenaan kan.

Bezoekers die het park in het verleden weleens bezocht hebben weten dat er voor de opening van Landhuys Den Linden een ander spookhuis stond, genaamd Inferno. Het idee was om aan dit oude huis groot onderhoud te plegen. Het was eerst de bedoeling om oude poppen te vervangen. Dit was zo uit de hand gelopen dat de attractie een complete make-over heeft gekregen tot wat het vandaag de dag is. Daarbij zijn alleen de karretjes en de baan behouden gebleven.

Update

Tijdens het meest recente onderhoud heeft het park verschillende effecten aan de attractie toegevoegd. Daarnaast hebben ook de bestaande effecten een upgrade gekregen. Hierdoor komt de sfeer in de attractie meer tot zijn recht en kunnen bezoekers nog meer griezelen. Tot slot is ook de techniek vernieuwd zodat het spookhuis minder storingsgevoelig is geworden.

Vorige editie

Vorig jaar bood het park 3 spookhuizen aan. Met ‘Hell of a Time’, ‘Freek’s Mansion’ en het ‘Heksenhuisje’ konden dappere bezoekers hun grenzen opzoeken. Ook in de zones was het alles behalve veilig. Aan het begin van de avond werd er door middel van een show het feest afgetrapt met een parade. De avond werd afgesloten met een vuurwerkshow.

2023

Hoe Halloween er eind dit jaar uit komt te zien wordt op een later moment naar buiten gebracht. De organisatie zit inmiddels al wel weer aan de tekentafel om bezoekers opnieuw te kunnen verrassen.

Voor de aankomende editie kunnen bezoekers griezelen tijdens 5 halloweenavonden. Deze vinden plaats van 7 tot en met 25 oktober op geselecteerde dagen. Het attractiepark is dan open tot 21:00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.