De Efteling is druk bezig geweest met het verwezenlijken van een echte Droomvlucht-suite in het Efteling Hotel. Deze betoverende wereld van elfjes, bosgeestjes en kastelen is in de plaats gekomen van de Hans Christian Andersen Suite. Deze nieuwe suite is geschikt voor 5 personen.

De gloednieuwe themasuite in één van de torens in het Efteling Hotel is maar liefst 53 m2 groot en van alle gemakken voorzien. Het romantische 2-persoons hemelbed staat in het midden van de kamer met afbeeldingen van Koning Oberon en enkele elfjes aan weerszijden boven de nachttafeltjes. De wanden zijn bekleed met kleurrijk behang vol bloemen en zelfs de ramen zijn gedecoreerd.

De suite is sfeervol verlicht door de kelkvormige lampen, waarvan het licht wordt weerkaatst in de verschillende spiegels aan de wanden. Op de roze ovalen bank kunnen gasten even tot rust komen met een lekker kopje koffie of thee. Onder de kaptafel staat nog een extra poefje. Natuurlijk is er ook een royale kledingkast voor alle bagage en een televisie.

Bekijk de eerste foto’s:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.