Van 7 tot en met 29 oktober 2023 kunnen horrorliefhebbers de Halloween Fright Nights in Walibi Holland bezoeken. Tijdens 12 avonden dwalen bezoekers rond in de verschillende scare zones en kunnen daarbij spookhuizen en andere experiences bezoeken. Met een nieuwe zone, een nieuw spookhuis en een nieuwe experience valt er weer genoeg te vrezen. Tickets kosten normaal gesproken tussen de €36,- en €38,- per persoon. Dit is afhankelijk van de bezoekdag. Kruidvat biedt nu tickets aan voor €29,50, dus dat scheelt toch zomaar even €6,50/€8,50.

De Halloween Fright Nights heeft dit jaar als thema ‘Symphony of Screams’. Eddie de Clown heeft zijn orkest van freaks klaarstaan en bereid zich voor op het meest gruwelijke optreden ooit. De martelingen en het geschreeuw klinken hem als muziek in de oren. Bekijk hier de trailer voor aankomende editie.

Geïnteresseerden kopen via de website van Kruidvat een voucher die op de website van Walibi Holland verzilverd kan worden. Deze voucher is niet geldig op alle dagen wanneer de Halloween Fright Nights gehouden worden. De voucher is geldig op 1 van deze 6 dagen:

7, 8, 19, 20, 26 en 27 oktober 2023

Hoe werkt het?

Koop een voucher via Kruidvat.nl. Deze kan verzilvert worden voor een Halloween Fright Nights ticket op datum. De voucher bevat een unieke code die de bezitter zelf uiterlijk 15 oktober 2023 dient te verzilveren. Per datum zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht daarom niet te lang en voorkom dat jouw datum straks niet meer beschikbaar is.

Tickets spookhuizen

Tickets voor spookhuizen en andere experiences dienen via Walibi Holland gekocht te worden. Deze prijzen schommelen tussen de €8,50 voor een traditioneel spookhuis en €22,50 voor een individuele experience. Benieuwd naar alle spookhuizen en prijzen? Klik dan hier.

Alle tickets zijn nu via de website te bestellen.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.