Walibi Holland heeft zojuist de ticketshop online gezet. Tickets voor de Fright Nights of Spooky Days kunnen vanaf nu besteld worden. De extra opties voor spookhuizen zitten er nog niet bij.

”Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter… Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over.”

 

Data en prijs

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor de Fright Nights kost nu in de voorverkoop €29,50.

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Bezoekers nemen hun coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.

Tickets bestel je op de website van Walibi Holland.

Het park is sinds zondag begonnen met de campagne rondom het grootste horror evenement van Nederland. Gisteren kon ScareZone als eerste melden dat het park Testen voor Toegang gaat introduceren tijdens de Fright Nights.

https://scarezone.nl/2021/08/18/toegang-tot-halloween-fright-nights-dit-jaar-middels-testen-voor-toegang/

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.