Djurs Sommerland is een van de grotere attractieparken in Denemarken. Het in 1981 geopende park heeft een aantal grote attracties in huis zoals de achtbanen Juvelen, Piraten en DrageKongen. Voor aankomend seizoen gaat het park verder de hoogste in. Er wordt namelijk uitgepakt met een nieuwe attractie en dit word in één klap de hoogste attractie uit de geschiedenis van het park.

Onlangs ontving Djurs Sommerland een aantal bijzondere pakketten. Meerdere vrachtwagens kwamen het terrein oprijden met een aantal flinke onderdelen. Deze onderdelen zijn voor de nieuwste attracties van het park die later dit jaar moet openen voor bezoekers. Het wordt een droptoren van 60 meter hoog en komt in het teken van de feestdag Dia de los Muertos te staan. De aankleding is in handen van het Nederlandse ”Leisure Expert Group”.

Nu de onderdelen in het park zijn gearriveerd kan het opbouwen beginnen. De Oostenrijkse leverancier helpt daarbij mee met het monteren van de attractie. Onderstaande foto’s zijn door Djurs Sommerland zelf vrijgegeven. Hierop is ook de gondel te zien waar bezoekers straks in zullen plaatsnemen.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.