Bezoekers van Screams in Avonturenpark Hellendoorn komen behoorlijk wat karakters tegen. Misschien wel het populairste karakter ontbrak dit jaar in het park. The Killer werd jarenlang vertolkt door de inmiddels vertrokken marketingdirecteur René Peul. Het park deed er eerder dit jaar wat geheimzinnig over en het werd daarbij niet duidelijk of het karakter zou terugkeren. Inmiddels heeft het park zelf via social media naar buiten gebracht dat The Killer nog eenmaal zal schitteren tijdens de laatste avond op zaterdag 4 november.

The Killer was het gezicht van Screams en Avonturenpark Hellendoorn gebruikte het karakter dan ook veelvuldig in hun marketinguitingen. Dit jaar bleef het echter bijzonder stil en waren het vooral de liefhebbers die zich online afvroegen of het karakter wel zou terugkeren. Na het vertrek van Peul werd deze vraag alleen maar groter. Vanuit het park kwam er ook geen duidelijk antwoord. Zo zou The Killer niet fysiek in het park zijn maar wel deels gebruikt worden in de marketing. Ook gaf het park de indruk dat er een heuse marketingcampagne zat aan te komen met dit karakter. Dit bleef echter uit, tot de week.

Avonturenpark Hellendoorn laat weten dat The Killer morgenavond weer in het park zal lopen. Het karakter is dan te vinden in de nieuwe scare zone ‘Death Street’, dat naast wildwaterbaan ‘Sungai Kalimantan’ ligt. Aan het einde van de avond is er ook de mogelijkheid voor een Meet & Greet. Peul zal deze keer niet in de huid van de moordenaar kruipen.

Screams start na Heksendoorn om 19:00 uur. Deze avond wordt ingeluid met een vuurwerkshow. Bezoekers kunnen nog steeds tickets bestellen. Tickets zijn er al vanaf €17,50 via de officiële website van het park. Voor de spookhuizen Horror Hotel, Death Lab, Witch House en Zombie Attack: Festival Rampage dienen aparte tickets besteld te worden.