Vanaf 1 augustus neemt de talentvolle Brabantse topchef Teun van Berlo (1998) de culinaire leiding over bij Restaurant-Bar Mystique, het nieuwe fine dining-concept in het Efteling Grand Hotel. Met een indrukwekkend cv – van sterrenzaken als De Lindehof en Cuchara tot prijzen als de Young Chef Award en Grand Concours Bollinger – is Teun klaar om magie te serveren. Letterlijk.
Niets is wat het lijkt
In Mystique worden gasten uitgedaagd hun zintuigen op scherp te zetten. Denk aan eetbare tafeldecoratie, gerechten die oplichten of in vuur en vlam staan, en een menu dat voortkomt uit een unieke ‘magische smaakformule’ die je zelf aan tafel samenstelt. “We willen dat elke gast, jong én oud, met open mond van verbazing vertrekt,” zegt Teun.

Dineren in de Wereld vol Wonderen
Mystique is dagelijks open vanaf 17:00 uur en biedt een avondvullende ervaring van ruim twee uur. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het Efteling Grand Hotel, met uitzicht op Aquanura.
Ook voor wie niet in het park slaapt
Gasten van het hotel kunnen bij het boeken een tafel reserveren, maar ook dagbezoekers of mensen zonder Efteling-ticket zijn welkom om te dineren of te borrelen in de stijlvolle hotel-lounge bar. Deze opent al vanaf 16:00 uur, met signatuurcocktails en luxe bar bites.

Lees ook eens: Exclusieve Efteling-souvenirs belanden massaal op Marktplaats
Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets.