The Villains are back! In themapark Mondo Verde te Landgraaf is 3 dagen lang gruwel en horror te vinden. Het thema van deze 6e editie: ”Evil Returns!” Wil je lekker gruwelen met Halloween? Dat gaat zeker lukken bij een bezoek aan The Villains VI.

De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden getransformeerd in een onheilspellend gebied. Het park heeft een grote verscheidenheid aan scare zones en scare actors die bezoekers de stuipen op het lijf zullen jagen.

The Villains kent 6 grote scare zones:

  • Voodoo
  • Carnevil Freaks
  • Hellgate
  • Dark
  • Clinic of Decay
  • Unholy Ground

Dit jaar zijn bezoekers nergens meer veilig. Ook buiten de scare zones zullen de freaks rondlopen. Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om met de figuren op de foto te gaan. In totaal zullen er meer dan 150 scare actors het park onveilig maken.

Om een beetje bij te komen zijn er verschillende horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. En niet te vergeten, de attracties zullen de gehele avond open zijn!

Bezoekers mogen dit evenement verkleed bezoeken. Het dragen van een masker is echter niet toegestaan.

De ticketverkoop start op 1 september.

Halloween The Villains VI is op 21, 22 en 23 oktober 2021.

Kijk voor meer informatie op de website van Mondo Verde.

De organisatie van dit horror evenement is in handen van Twilight Fantasy Productions. De specialisatie van het Limburgse evenementenbureau ligt onder andere in de Halloween Sfeer. Al 11 jaar organiseren zij Halloween avonden, die ieder jaar uitgebreider en professioneler worden.

Meer informatie is te vinden via https://twilight-fantasy-productions.nl

ScareZone plaatste al eerder een artikel over The Little Villains. Dit is het evenement voor alle kleine Halloween fans.

https://scarezone.nl/2021/08/22/the-little-villains-voor-de-kleine-halloween-fan/

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.