Avonturenpark Hellendoorn maakt zich op voor niet 3 maar 4 avonden Screams. Het thema van dit jaar is ‘Face your Fear’. Bezoekers kunnen straks griezelen in de spookhuizen Horror Hotel, Death Lab en Witch House. Daarnaast is er ook het vernieuwde Zombie Attack: Festival Rampage. Het park is hun publiek al lekker aan het maken met de marketinguitingen. Nu is daar zelfs een korte horrorfilm aan toegevoegd.

Tijdens de film zien we een jongen in de klas in slaap vallen. Hier komt hij oog in oog te staan met een zombie en als laatste een clown. Vlak voordat deze clown hem wilt doden schrikt de jongen ineens weer wakker. Maar was het wel een droom? In het schoolkluisje vind hij namelijk iets wat doet vermoeden dat dit alles toch echt was….

Clowns gaan bezoekers straks ook terugzien in de scare zone Freak Circus. Het grote verschil met voorgaande edities is dat een deel nu ook binnenin het Gouden Theater Paleis gaat plaatsvinden. Zoals eerder vermeld komt Screams dit jaar met meerdere vernieuwingen.

Tickets voor Screams zijn inmiddels te koop via het Avonturenpark. Voor de spookhuizen zijn aparte tickets nodig. De prijzen variëren tussen de €4,- en €6,-, afhankelijk van welke spookhuis er gekozen wordt. Voor het eerst kunnen bezoekers ook kiezen voor een speciale V.I.P. ticket. Hiermee kunnen de spookhuizen bezocht worden zonder ervoor te wachten.

Screams is op 14, 21 en 28 oktober + 4 november 2023. Het park is tijdens deze avonden geopend tot 23:00 uur. Bezoekers kunnen wederom genieten van een vuurwerkshow.

Bekijk de korte horrorfilm:

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.