Misschien heb je er weleens van gehoord, maar misschien ook helemaal niet. Het Duitse familiepark Bayern Park heeft attracties voor jong en oud. Er zijn achtbanen, waterattracties en attracties voor de allerkleinsten. Je zou kunnen zeggen dat dit park bezoekers gegarandeerd een leuke dag bezorgt. Maar wat nu als enge personages dit park gaan overnemen zodra het donker is? Dit staan bezoekers namelijk te wachten als zij het park in oktober gaan bezoeken.

Bayern Park heeft nog niet eerder een Halloween-evenement in het park gehad. In 2024 kunnen bezoekers voor de allereerste keer meemaken hoe het is om Halloween te vieren in dit park. Het evenement heet ”Weiß Blaue Albtraumnächte am Bayern Park”. En dit betekent ”White Blue Nightmare Nights”.

Zodra de zon ondergaat valt de duisternis over het park. Dit is het teken dat gruwelijke figuren opstaan vanuit hun graven. Bezoekers moeten zich een weg banen door het in mist gehulde Bayern Park. Hier kunnen duistere geheimen worden ontdekt in de horrorlabyrinten. Het is op deze avonden ook mogelijk om ritjes te maken in de donkere attracties.

Dit avondevenement heeft een adviesleeftijd van 16 jaar of ouder. Er dient ook een aparte ticket voor besteld te worden. De White Blue Nightmare Nights vinden plaats op 18 tot en 20 en 25 tot en met 31 oktober 2024.

Families

Bayern Park is natuurlijk niet vergeten dat zij een familiepark zijn. Overdag kunnen families ook genieten van Halloween, maar dan minder spannend. Er zijn wel griezelige karakters te vinden maar die zoeken vooral op een positieve manier de interactie op. Dit griezelige evenement is te bezoeken van 19, 20 en 26 tot en met 31 oktober 2024.

Meer artikelen lezen over Halloween? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.