Aqualibi is het zwembad dat zich pal naast Walibi Belgium bevindt. Bezoekers kunnen sinds dit jaar genieten van 4 nieuwe waterglijbanen. Een van deze blikvangers is Waikiki dat vanwege een hoge blauwe golf deels in de openlucht staat. Mede hierdoor is de baan vaak gesloten vanwege weersomstandigheden. Zo ook tijdens de eerste avondopstelling van Carnaval in Aqualibi. Het evenement bleek meerdere problemen te hebben.

In Aqualibi kunnen bezoekers op 24, 25 februari en 2, 3 en 9 maart terecht voor een feestelijke sfeer. Het bad is in de avond dan geopend van 18:00 tot 22:00 uur. Naast meerdere animaties en Aquazumba is er ook een DJ-set.

Inmiddels zijn er meerdere berichten naar buiten gekomen dat het optreden van de DJ niet plaatsvond. Vanwege technische problemen werd dit afgelast. Een andere opvallende klacht was de vroege aankondiging over dat het bad ging sluiten. Hoeveel mensen hierdoor eerder het zwembad hebben verlaten is niet bekend. Ook vanuit Aqualibi is er vooralsnog niets gecommuniceerd.

Tweede kans

Vanavond is er wederom een editie van Carnaval in Aqualibi. Het bad krijgt hierdoor een tweede kans om er een succesvolle avondeditie van te maken. Vanwege het ontbreken van aanvullende informatie mag iedereen er gewoon van uit gaan dat deze avond wel gaat lopen zoals gepland.

Meer lezen over Aqualibi of Walibi Belgium? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.