Het duurt niet lang meer voordat Movie Park Germany haar poorten weer opent. Vanaf vrijdag 22 maart gaat de rode loper weer uit en bezoekers kunnen vanaf dan verschillende nieuwigheden ontdekken. Zo draait er een nieuwe 4D film, is er een nieuw restaurant en draait illusionist Christian Farla met een vernieuwde show.

Al bij aankomst zien bezoekers de eerste veranderingen. Afgelopen winter heeft het Duitse filmpark hun entreegebied overzichtelijker gemaakt. Hier zijn een aantal kassablokken verwijdert om zo de iconische toegangspoort beter naar voren te laten komen.

Movie Park Germany houdt attractie The Lost Temple in ieder geval gesloten dit jaar. Het park belooft met een vernieuwde wereld te komen in 2025. Aan de andere kant in de mainstreet hebben The Looney Tunes het veld moeten ruimen voor Tom & Jerry. De beroemde kat en muis zijn in een nieuwe 4D film te bewonderen en zijn vastbesloten om hun strijd voor eens en altijd te winnen. Net als vorig jaar is er dus weer een stukje nostalgie richting de Roxy 4D bioscoop gekomen.

In Studio 7 vertoont illusionist Christian Farla wederom zijn kunsten. De show Sherlock Holmes – A Game of Mystery keert terug deze zomer van 1 juli tot 25 augustus 2024. Met een aantal nieuwe illusies en een nieuwe verhaallijn zit de show dit jaar in een nieuw jasje.

Verder heeft Movie Park Germany het restaurant Pizza & Pasta omgetoverd tot een Amerikaans-Italiaanse sfeer met een all you can eat concept. De nieuwe naam van dit restaurant is Trattoria Hollywood. Daarnaast komt er ook een nieuwe snoepwinkel achter attractie The High Fall. Hier is er allerlei snoepgoed te vinden in verschillende vormen en smaken.

De Movie Park Entertainment Crew zal ook voor Hollywood-entertainment zorgen. Er is niet alleen een nieuwe street act gepland om de gasten te entertainen, maar de Warsteiner Saloon zal ook een nieuwe show hebben die kan plaatsvinden ongeacht het weer. Er komt ook een nieuw performance op de Santa Monica Pier en op het New York Plaza Stage.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.