De simulatoren van Star Tours draaien al sinds 1992 mee in Disneyland Paris. In 2017 werden er nieuwe avonturen toegevoegd en ging de attractie verder onder de naam Star Tours – The Adventure Continue. Hier maakte onder andere Darth Vader zijn opwachting. Sinds vandaag kunnen bezoekers weer nieuwe avonturen beleven met The Mandalorian, Grogu, Aksoka Tano en Cassian Andor.

Bezoekers starten de rit met 2 bekende scenes. Dit is de start in de haven van Star Tours en de eerste willekeurige bestemming. Halverwege de reis komen er 2 nieuwe willekeurige avonturen bij. De een bevat Din Djarin (The Mandalorian) en Grogu, de andere bevat de opkomende rebellenleider Cassian Andor. Daarna gaat de attractie verder op weg naar een ontmoeting met de grote ruimtewalvissen genaamd Purrgil. Hier moet het Star Tours voertuig deelnemen aan een gevecht om Ahsoka te redden.

Met de toevoeging van nieuwe avonturen verhoogd Disneyland Paris de herhalingswaarde van deze attractie. Bezoekers weten vooraf niet welke versie ze krijgen voorgeschoteld. Om alle avonturen te beleven, zal de attractie dus meerdere keren beleefd moeten worden.

Nieuwe avondshow

En dat is niet het enige wat bezoekers vanaf vandaag kunnen ervaren. Disney heeft in samenwerking met National Geographic een nieuwe tijdelijke avondshow gecreëerd die voorafgaand aan Dreams elke avond is te zien tot 30 april 2024.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.