Het Italiaanse attractiepark Gardaland is begonnen met de werkzaamheden aan hun nieuwe attractie die in juni van dit jaar open moet gaan. Bezoekers moeten nog even wachten tot de zomer maar de nieuwe attractie begint vanaf vandaag officieel vorm te krijgen. Zo is er een grote symbolische en stenografische steen geplaatst in het centrale punt van de bouwplaats.

De paarse steen wordt het symbool van de nieuwe attractie en is gepersonaliseerd met 22 mysterieuze symbolen. Maar wat kunnen bezoekers straks verwachten van deze nieuwe attractie? Sabrina de Carvalho is CEO van Gardaland en geeft alvast een tipje van de sluier.

”In feite zal de avontuurlijke nieuwe toevoeging van Gardaland een attractie zijn voor liefhebbers vanaf 120cm die van spanning en avontuur houden. Gelegen op een oppervlakte van 494 m2, zal het de plaats innemen van de bizarre achtbaan Sequoia Magic Loop, naast de Shaman- en Colorado Boat-attracties. Rijk aan speciale effecten en met een hoge scenografische impact zal de nieuwe attractie – waarvan de naam nog niet is onthuld, maar slechts details die het mysterie verdiepen – verschillende generaties kunnen verwelkomen, waaronder, in de typische Gardaland-stijl, een nieuwe en meeslepend avontuur.”

In totaal zit er 100 uur werk in de paarse steen. Deze zal aan het einde van de werkzaamheden in de nieuwe attractie worden geplaatst. “We kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen voor het nieuwe seizoen, en er zeker van zijn dat de toekomstige attractie hen zal verrassen en onderdompelen in een nieuw magisch scenario”, benadrukt De Carvalho nog maar eens.

Gardaland heeft vandaag ook de eerste teaser geplaatst:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.