Disneyland Paris opende in 2022 een nieuw gebied rondom de verhalen van Marvel. Bezoekers ervaren verschillende attracties en entertainment in Avengers Campus, het nieuwste gebied van Walt Disney Studios Park. Voor dit najaar staat er weer wat nieuws op de planning voor dit gebied. Het park werkt namelijk aan een nieuwe show.

Marvel Avengers Campus wordt het toneel voor een nieuwe avondshow. De show speelt zich elke avond af op het gebouw van Worldwide Engineering Brigade. Het zal een combinatie worden van muziek, projecties en special effects. Bezoekers worden meegenomen in een compleet nieuw verhaallijn met een aantal karakters van Marvel, waaronder Scarlet Witch en Dr. Strange.

Verdere details over de show ontbreken nog. Het spektakel zal in ieder geval dit najaar te zien zijn tot de lente van 2025. Volgend jaar wordt hoe dan ook een bijzonder jaar voor het tweede park van Disneyland Paris. Naast de Marvel show ondergaat het park een transformatie waarbij zij volgend jaar verder gaan onder de naam Disney Adventure World. De nieuwe naam wordt ingezet zodra het nieuwste gebied World of Frozen opent.

Naast al het entertainment kunnen bezoekers in de vernieuwde achtbaan Avengers Assemble: Flight Force stappen. Hier schieten zij Iron Man en Captain Marvel te hulp om een intergalactische dreiging af te weren. Aan de andere kant van Avengers Campus is de attractie Spider-Man W.E.B. Adventure te vinden. Hier hebben Spider-Bots de attractie overgenomen en is het aan de bezoeker om deze uit te schakelen door middel van bewegingen en een vleugje techniek.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.