Liefhebbers van horror en scare komen ook dit jaar na Halloween weer aan hun trekken. Waar het voor veel organisaties en evenementen stopt na oktober, ziet Scare Me in Almere kans om nog eens lekker te knallen. Bezoekers kunnen de horrorattractie, zoals het er nu uitziet, op 6 dagen in november bezoeken.

Al enkele jaren nemen bijzondere en angstaanjagende figuren Scare Me over. Of het nu om piraten, clowns of ander gespuis gaat, bezoekers beleven telkens weer een onvergetelijke avond. Met meerdere edities in het jaar duurt het dan ook niet lang om je dosis adrenaline en horror weer toe te dienen.

Zo was er in maart de voorjaarseditie te bezoeken. De bestaande huizen en karakters stonden hierbij in het teken van Pasen. Bezoekers moesten dan ook zeker niet raar opkijken als er weer eens een agressieve paashaas of kip achter hun aan kwam. Scare Me verkocht deze editie voor het eerst Brickheadz van bekende karakters. De souvenirs vielen dan ook goed in de smaak.

Attracties

Darkride The Ride is inmiddels afgebroken en was al niet meer te bezoeken tijdens de voorjaarseditie. Hierdoor, en andere zaken, was toen ook de interactieve attractie Kill It niet toegankelijk. Daar lijkt in november verandering in te komen.

De website van Scare Me laat namelijk weten dat een ticket toegang geeft tot 5 attracties. Afgelopen maart draaide al Writer’s Block, The Mansion, Baku en Ship of Souls. Het vijfde spookhuis zou dan Kill It kunnen zijn.

Of bezoekers dit najaar ook al iets nieuws kunnen verwachten op de plek van The Ride is nog niet bekend. De organisatie liet eerder al wel weten dat er plannen zijn voor deze locatie.

Data

Scare Me is dit najaar te bezoeken op:

  • Vrijdag 27 september 2024
  • Zaterdag 28 september 2024
  • Vrijdag 8 november 2024
  • Zaterdag 9 november 2024
  • Vrijdag 15 november 2024
  • Zaterdag 16 november 2024
  • Vrijdag 22 november 2024
  • Zaterdag 23 november 2024

De openingstijden zijn nog niet bekendgemaakt. Tijdens de vorige edities was het terrein al vanaf 19:30 uur toegankelijk. De spookhuizen openden toen vanaf 20:00 uur.

Tickets

Voor wie niet kan wachten is het al mogelijk om tickets te bestellen. Snelle beslissers worden beloond met een korting. Zo kost een ticket niet €34,95 maar €30,-. Dit ticket geeft tevens toegang tot de 5 huizen. Bestellen doe je hier.

Auditie

Liever iemand laten schrikken in plaats van zelf schrikken? Stuur een e-mail naar vrijwilligersscareme@gmail.com en laat weten waarom jij graag mee wilt doen. De auditie is op zondag 26 mei om 14:00 uur.

Blijf Backseaters volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.