Dit najaar staat er een nieuw horror evenement op slachtoffers te wachten in Zwolle. In een donker en mysterieus maisveld staan voor bezoekers van het nieuwe ‘Halloween Nights’ sprookjes te wachten, door duistere krachten compleet verdraaid. Onderga de twee spookhuizen en laat zien uit welk hout jij gesneden bent.

Op het terrein van Buitenplaats TOF slaat de stemming op twee avonden in september compleet om. De organisatie van Horror-Life Productions laat bezoekers door middel van twee spookhuizen bijzondere verhalen ervaren. In ‘Twisted Tales’ zijn bezoekers ongeveer 50 minuten zoet. ‘Fear the Shadows’ duurt ongeveer 20 minuten. Welk verhaal kunnen bezoekers verwachten?

Twisted Tales

Betreed het voormalig sprookjespark van John Baxter. Ooit was het zijn bedoeling om er het grootste belevenispark van de wereld van te maken, maar soms gebeuren dingen die je niet in de hand hebt.

Door omstandigheden is het er nooit van gekomen zijn werk af te maken…

Nu ligt het park er verlaten bij in een beklemmende duisternis.
De sprookjes waaraan destijds is begonnen zijn hun eigen leven gaan leiden door een duistere kracht die alles in zijn greep houdt.

Ga in deze verdraaide wereld op zoek naar het graf van voormalig sprookjesregisseur Mr. Tales en zorg dat de rust wederkeert.

Lukt het jou om deze sprookjes te weerstaan en durf jij de confrontatie aan te gaan of bezwijk je onder de duisternis?

Fear the Shadows

‘Fear the Shadows’ is alleen te boeken in combinatie met ‘Twisted Tales’.

Natuurlijk wil je weten wat er achter de duistere krachten schuilt die het sprookjespark in het maisdoolhof in haar greep houdt.

Fans van het sprookjespark wilden dit ook weten…

Ze gingen op onderzoek uit! In de oude opslagplaats van het sprookjespark is meer te ontdekken dan dat je denkt. Betreed het gebied waar het duister je omverblaast. Kom er achter wie of wat er achter deze gitzwarte duisternis zit en help mee om dit onderzoek te laten slagen!

Lukt het jou om de schuilplaats van ‘The Shadows’ te vinden?

Datum en tickets Halloween Nights Zwolle

De Halloween Nights in Zwolle is op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2024. De experience is van 19:00 tot 23:00 uur te bezoeken aan de Tolhuisweg 3 in Zwolle. Bezoekers kunnen bij het bestellen van de tickets kiezen uit meerdere tijdsvakken.

Tickets voor ‘Twisted Tales’ kosten normaal gesproken €13,50 per persoon. Sinds woensdag 29 mei kunnen er Early Bird tickets besteld worden voor €12,- per persoon. Een ticket voor ‘Fear the Shadows’ kost nu tijdelijk geen €4,- maar €3,- per persoon. Voor beide huizen geldt een leeftijd vanaf 16 jaar. Bestel hier je tickets.

Meer horror en Halloween? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.