HelloFresh en de Efteling lanceren in juni hun eerste samenwerking. De merken slaan de handen ineen om koken en eten nóg aantrekkelijker te maken voor kinderen in Nederlandse huishoudens. Met gerechten geïnspireerd op de meest geliefde Efteling-attracties, worden er sprookjes op tafel gezet. De limited-edition Efteling-recepten brengen de betovering van het attractiepark naar de keukens van gezinnen.

De samenwerking tussen HelloFresh en de Efteling is ontstaan vanuit de overtuiging dat samen koken en eten niet alleen een praktische aangelegenheid is, maar gezinnen/huishoudens ook dichter bij elkaar kan brengen. 

Lea Schollmeyer, Director of Brand HelloFresh Benelux zegt hierover: “Bij HelloFresh weten we als geen ander dat het voor ouders uitdagend kan zijn om kinderen enthousiast te maken over koken en eten. Daarom streven we er altijd naar om vers en gebalanceerd koken en eten leuker en makkelijker te maken voor het hele gezin. Onze samenwerking met de Efteling sluit hier perfect op aan. Met de Efteling-recepten kunnen families genieten van een betoverende ervaring en samen koken en eten, zodat er waardevolle momenten ontstaan aan de eettafel.”

Voorproefje

Koen Sanders, Directeur Product, Markt & Imago bij Efteling: “Aan tafel wordt vaak teruggekeken op de dag en worden nieuwe plannen gemaakt. Een fijn samenzijn met elkaar waar nieuwe herinneringen ontstaan, dat is precies wat we met Efteling willen creëren tijdens een bezoek aan ons park of aan één van de hotels en vakantieverblijven. Deze mooie samenwerking met HelloFresh is iets waarmee we een voorproefje opdienen van de Wereld vol Wonderen van de Efteling.”

Limited edition

In juni kunnen HelloFresh-klanten sprookjesachtige limited edition Efteling-recepten selecteren in het weekmenu. Hiermee ervaren klanten van de maaltijdboxleverancier de Efteling in eigen keuken met recepten geïnspireerd op de Droomvlucht, Fata Morgana, Carnaval Festival en het Sprookjesbos. Voorbeelden van recepten zijn (D)romige kip casarecce, Sultans shakshuka en ontbijtbowl met fruit uit de Elfentuin. 

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.