Attractiepark Toverland komt dit najaar wederom met de Halloween Days. Het park is dan griezelig, maar wel op een familie-vriendelijke manier. De zoektocht naar getalenteerde en enthousiaste entertainers is inmiddels gestart.

Tijdens de Halloween Days biedt Toverland extra entertainment aan. Het park zoekt dan ook performers voor de volgende acts:

Het Magische Pompoendoolhof: Help Toos en Morrel de juiste toverspreuk te vinden in het doolhof om Morrel terug te veranderen van een pompoen in een varkentje. In het doolhof kom je betoverende figuren tegen die ons begeleiden door dit magische avontuur. 

De Heksenkring: (Actrice V/X) 
Kruip in de huid van de ‘mooie’ Heks Edna of de ‘gezellige’ Heks Hortensia en help mee met het brouwen van een toverdrankje. Ben jij die lelijke/griezelige heks die onze jonge bezoekers weet te betoveren?

Dr. Fool: (Acteur M/X, speelleeftijd 25 – 35 jr.)
Breng deze excentrieke wetenschapper tot leven met jouw komische timing en improvisatietalent. Durf jij het aan om Dr. Fool te spelen en zijn chaotische experimenten uit te voeren?

Toos & Morrel Griezelshow: Toos en Morrel bereiden zich voor op een groots Halloweenfeest. Ben jij degene die de ondeugende Morrel of de vrolijke Toos tot leven kan brengen?
Toos & Morrel zijn life-size characters. Voor deze show dien je te beschikken over een goede conditie, danservaring en te voldoen aan de volgende lengte eisen: 

Toos: Lengte tussen de 1,50 en 1,70 meter, Schoenmaat 36 – 41, Slank postuur
Morrel: Lengte tussen de 1,60 en 1,80, Schoenmaat 38 – 45

De auditie voor de Halloween Days acts vindt plaats op donderdag 29 augustus, tussen 10:00 en 14:00 uur. Geef je hier op.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.