Voor het Halloween Horror Festival 2024 bouwt Movie Park Germany aan een nieuw spookhuis. De plannen bleven lang geheim, maar het Duitse attractiepark komt er nu dan toch mee naar buiten. Deze nieuwe horrorattractie is gebaseerd op de Paramount Pictures-franchise ‘A Quiet Place’. Bezoekers gaan zich onderdompelen in bekende sleutelscènes uit de hitfilm en moeten tussen gemene wezens, onheilspellende omgevingen en stille passages hun weg naar de vrijheid vinden. De experience sluit dus ook aan bij het Halloween motto van dit jaar ‘Stay Quiet, Stay Alive’.

De officiele opening van het nieuwe spookhuis staat gepland op 3 oktober. Opmerkelijk is dat dit Europa’s grootste indoor spookhuis is met een oppervlakte van ruim 1400 m². Het spookhuis telt acht gedetailleerde scènes en omvat de eerste twee delen van de franchise.

De technische aspecten, het geluidsontwerp en de inhoudelijke realisatie van het nieuwe horrorhuis in Studio 1 maken ook deel uit van een gedetailleerd concept. De integratie van speciale luidsprekers en authentieke geluidseffecten uit de film zullen bijvoorbeeld bijdragen aan de nieuwe horrorattractie.

Het Halloween Horror Festival 2024 start op zaterdag 28 september en duurt tot en met zondag 10 november.

Lees ook eens: Movie Park Germany komt tijdens Halloween Horror Festival met nieuwe show en grootste horrorhuis van Europa

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.