Halloween in De Waarbeek keert dit jaar terug. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van het kindvriendelijke Halloween tijdens Happy Halloween, maar ook het griezelige Halloween tijdens Lost in the Park. Vorig jaar pakte het familiepark uit Hengelo (Overijssel) voor de eerste keer uit met het griezelevenement in de avond. Met een spookhuis, een walkthrough, een omgebouwde attractie en een zone kon het park op de nodige positieve reacties rekenen.

Met de nodige passie en een dosis creativiteit kom je al heel ver bij het bedenken en organiseren van een goed Halloween evenement. Dat moet de organisatie achter Lost in the Park ook gedacht hebben. Het bestaande ‘Huyze Pelle’ werd omgebouwd tot een walkthrough en verderop verscheen er een compleet nieuwe experience genaamd ‘Lost with the Hill Billy’s’ waar bezoekers langs vreselijke scenes moesten lopen. De kers op de taart was het gloednieuwe spookhuis ‘Lost in the Movies’. Bezoekers liepen hier een bioscoop binnen en werden naar een andere filmzaal geleid. Met een originele scare begon het avontuur.

Het is dan ook goed om te lezen dat zowel het Happy Halloween als Lost in the Park later dit jaar zullen terugkeren in De Waarbeek. Pak je agenda erbij en save the date:

  • Happy Halloween

12, 19, 26, 30 oktober en 2 november 2024

  • Lost in the Park

12, 19, 26, 30 oktober en 2 november 2024

Het park is op deze dagen geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Happy Halloween eindigt om 17:00 uur waarna Lost in the Park het de rest van de avond overneemt.

Andere parken die hun Halloweenperiode hebben gecommuniceerd zijn Avonturenpark HellendoornDippieDoe en Schwaben Park.

Op Backseaters.nl is er ook de categorie Halloween. Hier kan je alle nieuwtjes vinden over het feest dat niet alleen in oktober draait, maar stiekem het hele jaar door is te beleven. 

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.