Na de uitverkochte edities van 2022 en 2021 is het moment nu ook voor de aankomende editie gekomen. Voor de leden uit de Scare Discord is het inmiddels al een running gag geworden: After Dark is namelijk compleet uitverkocht. En dat is gezien de populariteit niet heel verrassend. Na een vliegende start waarin alle zaterdagen als eerste waren uitverkocht, leken bezoekers even gas terug te nemen. Alsnog is het Walibi Holland wederom gelukt om alle huisjes voor deze speciale overnachting uit te verkopen.

Bezoekers hadden dit jaar enkel de keuze uit een 7-persoons huisje. De huisjes liggen pal naast Walibi Holland op het vakantiepark Walibi Village. De prijs per persoon lag op €99,- waarmee bezoekers verzekerd zijn van een dag toegang tot de Halloween Fright Nights plus de experience van After Dark kunnen beleven.

Wat er precies staat te gebeuren tijdens After Dark is nog niet eens bekend. Misschien is het daarom wel des te knapper dat ook deze derde editie al vroegtijdig is uitverkocht. Het is wel duidelijk dat de duisternis dichterbij is dan je in eerste instantie zou denken. De experience start om 23:00 uur. Daarna is het een grote verrassing.

In aanloop naar dit moment is het meerdere malen voorgekomen dat uitverkochte dagen ineens weer beschikbaar waren. Dit kan meerdere redenen hebben waaronder een annulering. Het zou dus zomaar kunnen dat er alsnog een dag ineens weer beschikbaar is. Hou daarvoor in ieder geval de website van Walibi Holland in de gaten.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.