Aankomende zaterdag 18 november 2023 vindt een Halloween editie van de Drive In Bioscoop plaats op het Gildeplein in Rosmalen. Voor deze editie wordt het grootste mega airscreen van Nederland gebruikt. Deze is maar liefst 18 bij 13 meter. De entree en het terrein zijn aangekleed in Halloween themastijl. Tijdens deze editie ervaren bezoekers een ware 4D beleving inclusief scare actors.

Het was eerst de bedoeling dat deze editie op 21 oktober werd gehouden. Vanwege de harde wind kon dit toen niet doorgaan en heeft de organisatie een nieuwe datum moeten prikken. Deze organisatie, bestaande uit een groep vrienden, doet dit 2x per jaar. De Halloween editie is vorig jaar voor de eerste keer in het leven geroepen.

”Deze unieke activiteit willen we voor een breed publiek aanbieden. In totaal draaien we deze dag 2 films, elk voor een andere doelgroep en in een andere thema”, aldus de organisatie.

Het geluid van de films worden op FM frequentie uitgezonden, zodat deze via eigen autoradio’s kunnen worden ontvangen.

De filmagenda:

  • HALLOWEEN MOVIE 

19:00 uur; De film in deze categorie is spannend maar overleef je waarschijnlijk wel door het vleugje humor . 

  • HORROR MOVIE

22:00 uur; Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel! Speciaal voor onze “Die hard” horror fans. 

Benieuwd naar de filmtitels die deze avond worden getoond? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Tickets

Reguliere autotickets voor de Halloween editie van de Drive In Bioscoop kosten €39,- per auto. Dit is ongeacht het aantal inzittenden. Wil je in de EXTREME scare zone staan? Dan kun je een SCAREZONE autoticket boeken voor €49,-. Je krijgt hiervoor een plek op de eerste 2 rijen voor het scherm en de scare actors zorgen daar voor een ultieme scare-beleving.

Tickets bestel je hier.