Terwijl de marketing van Walibi Holland op dit moment losgaat is nu ook Walibi Belgium begonnen. Tijdens 10 huiveringwekkende nocturnes zet Halloween Walibi bezoekers schaakmat met angsten. Nieuw dit jaar is spookhuis ‘Pandemonium’. Dit huis komt in de buurt van de zweefmolen en achtbaan Weerwolf te liggen. Bezoekers die het huis willen betreden moeten hier €9,- voor neerleggen.

Heb jij stalen zenuwen? Waag je dan ook aan Pandemonium en loop het risico op om de gestoorde Ringmaster tegen het lijf te lopen die iedereen terroriseert die zijn circus durft binnen te treden. Of ga los op een van de andere huizen zoals Nagulai (€8,-), The Curse of Amun (€8,-), Mine Blast (gratis) of Dracula 4D (gratis). Meer informatie over de huizen volgt nog.

De scare zones dit jaar zijn Doomed Ruins, Gaz Leak, Psycho Circus XXL en Rebellion Land. Bezoekers kunnen ook aanschuiven bij de buitengewone show ‘The Freaks’.

Laat je meeslepen door deze vurige groep artiesten die alles wat je dacht te weten op losse schroeven zet. Je zal je adem inhouden, naar lucht happen, zelfs luidop schreeuwen wanneer ze alle logica tarten vlak voor je eigen ogen.

De ticketverkoop is inmiddels gestart. Zo is de early bird prijs voor de nocturnes vanaf €44,- te bestellen. Wees er op tijd bij, want op = op. En op deze manier heb je nog genoeg tijd om je alvast schrap te zetten voor de meest huiveringwekkend voorstelling van je leven.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.