Zoë & Silos komen deze zomer weer terug naar Burgers’ Zoo met een avontuurlijke musical op de Oost-Afrikaanse savanne, waar Silos het nachtgedrag van de dieren bij volle maan bestudeert. Een spannend avontuur, waarbij Zoë en Silos oog in oog komen te staan met een betweterige Zebra, een gevoelige giraf en een norse neushoorn.

De musical zit bij de prijs van de Arnhemse dierentuin inbegrepen. Wanneer de Koning der Dieren zijn intrede doet komen de dieren tegenover elkaar te staan en bereikt de spanning zijn hoogtepunt. Zoë en Silos moeten alles op alles zetten om het in goede banen te leiden en de dieren laten inzien dat ondanks alle verschillen alles leuker is als je het samen doet. Tuko Pamoja!

Ontmoet de hoofdrolspelers

Zavanna is een betweterige Zebra. Zavanna heeft het hart op haar tong en is niet bang voor confrontatie.

Jules is een gevoelige zachtaardige giraffe. Hij heeft eindeloos geduld en geen enkel kwaad in de zin. Hij zou niets liever willen dan dat iedereen in liefdevolle harmonie met elkaar samenleeft.  

Thomas is een humeurige ongenuanceerde Neushoorn. Met zijn krachtige uiterlijk lijkt hij voor niets en niemand bang. Daarnaast heeft hij een groot gevoel voor humor.

Levi, deze stoere welp voelt zich de Koning van de Dieren. Hij doet zich hierdoor een stuk stoerder voor dan hij daadwerkelijk is. Onder zijn krachtige uiterlijk schuilt een heel lief leeuwtje.

Showtijden

Er zijn 4 shows op een dag:

11:00-11:30 uur

12:00-12:30 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)

13:30-14:00 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)

14:30-15:00 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)

Extra show tijdens avondopenstelling Burgers’ Zoo: 16:15-16:45 uur (30 juli t/m 21 augustus)

Lees ook: Attractiepark Toverland pakt groots uit met nieuw winterconcept