Darkpark is tijdens de uitreiking van de Internationale Oscar’s voor de Escape Room branche in de prijzen gevallen. Het bedrijf had maar liefs vijf nominaties voor de zogeheten TERPECA’s. De escape rooms ‘The End’ en ‘Stay in the Dark’ zijn door liefhebbers uit binnen- en buitenland uitgeroepen tot de absolute top van de wereld. Maar dat is nog niet alles.

Tijdens de TERPECA’s werd ook bekendgemaakt dat Darkpark dit jaar op de derde plaats van de wereld staat. CEO Gijs Geers via social media: ”Op dezelfde dag horen dat je in lockdown moet EN op de 3e plek van de wereld staat! Wat een emotionele rollercoaster!”.

Escape room ‘The End’ is op plek 30 geëindigd. Chris Lattner uit Duitsland is lovend: ”Best immersive storytelling and emotional journey together with one of the best endings I have seen”.

Nieuw dit jaar was de combinatie van escape room en immersive theater ”Stay in the Dark”. En mede daardoor is het extra knap dat de experience op plek 15 van de wereld is geëindigd.

De organisatie gaat uiteraard niet stilzitten. Op social media wordt er afgesloten met de tekst: Wij gaan nog even genieten van deze heerlijke roes en daarna als de sodemieter aan de slag met ons volgende project!”.

Darkpark is in verband met de lockdown gesloten tot ten minste 14 januari 2022. Naast escape rooms kunnen liefhebbers ook ‘Home Adventures’ games spelen. Dit zijn bekroonde escape room games om thuis te spelen. Meer informatie is te vinden op de website.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

https://scarezone.nl/2021/03/05/een-kijkje-achter-de-schermen-bij-stay-in-the-dark-experience/