Vorige maand werd al duidelijk dat The Boogeyman van Stephen King naar het witte doek komt. En dat terwijl dat film eigenlijk direct naar de streamingdienst zou gaan. Inmiddels heeft 20th Century Studios een eerste trailer van de horrorfilm gereleased.

De regie is in handen van Rob Savage. Rollen zijn weggelegd voor onder andere Sophie Thatcher, Chris Messina en Vivien Lyra Blair.

Verhaal

Hoewel het een boekverfilming is, zal de film er toch iets van afwijken. In het boek doet een man zijn verhaal over de Boogeyman bij een psychiater. In deze film draait het vooral om een kind die geteisterd wordt.

Middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer zijn aan het bijkomen van de recente dood van hun moeder en krijgen niet veel steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen pijn te maken heeft. Wanneer een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op families en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

Bekijk de trailer als je durft:

The Boogeyman zal vanaf 2 juni in de Amerikaanse bioscopen draaien. Het is nog niet bekend wanneer de film naar Nederland komt.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.