Het is nu mogelijk om een eigen geschreven artikel te publiceren. Onderstaand artikel is ingestuurd door Thom uit de Backseaters Discord server.

Er zijn recentelijk beelden opgedoken van een indrukwekkende testrit van de attractie genaamd “Curse of the Werewolf”, gemaakt door een dronevlieger. De beelden onthullen dat het hier gaat om een innovatieve triple launched family spinning coaster. Deze veelbelovende attractie zal te bewonderen zijn in het themagebied Dark Universe.

Aanzienlijke vooruitgang

Het is fascinerend om de voortgang in de ontwikkeling van Epic Universe te aanschouwen, ondanks dat het park nog niet volledig is afgerond. De testrit biedt een veelbelovende glimp van wat bezoekers kunnen verwachten. Het park heeft plannen om meerdere werelden te creëren en zal worden opgedeeld in verschillende universums, waaronder het Dark Universe. Daarnaast is bekend dat in het Dark Universe-gebied twee grote attracties zullen komen, waaronder de triple launched spinning coaster en een omvangrijke darkride. Het thema van de darkride is momenteel nog niet bekend.

Mocht deze video wel online komen?

Ja, de dronevlieger heeft alle beelden legaal opgenomen volgens alle drone-wetten die gelden in Orlando, Florida. Hoewel men zou verwachten dat Universal geen beelden online zou willen hebben, hebben ze vooralsnog geen actie ondernomen tegen de maker.

Opening park

Volgens de planning van Universal zal het park openen in 2025. Helaas is de exacte openingsdatum nog niet bekend.

Gastschrijver

Zelf een artikel publiceren via Backseaters? Stuur een e-mail naar redactie@backseaters.nl en wie weet staat jouw artikel straks hier op de website.