Als je ergens van kan opkikkeren, dan is het wel een bezoekje aan Duinrell in Wassenaar. Het familiepark pakt volgend jaar uit met een nieuwe familieattractie genaamd ‘Tobbedanser’. Deze attractie is vergelijkbaar met de bekende theekopjes attractie zoals we die kennen uit bijvoorbeeld Walibi Holland of Disneyland Paris. Het thema wordt echter wel anders.

In seizoen 2024 staat Duinrell weer klaar om bezoekers welkom te heten met nieuwe toevoegingen. Voor het vakantiepark zijn dit verschillende Duingalows van 2 tot 6 personen. Op de camping worden er extra sanitaire units geplaatst en komt er een keuze Sport Area te staan, compleet met moderne fitnessapparatuur.

Tobbedanser

Na de uitbreiding van het Amsterdamse themagebied pakt Duinrell wederom uit met iets nieuws in het attractiepark. ‘Tobbedanser’ wordt een draaiende attractie voor de hele familie. En een van de mascottes uit Duinrell, Kwakus Kwebbel, staat hierbij centraal. Naast een eigen show heeft hij straks dus ook een eigen attractie. De Tobbedanser kunnen bezoekers vanaf volgend jaar vinden in Rick’s Avonturen Burcht.