Liefhebbers van de Efteling kunnen binnenkort een nieuw boek toevoegen aan hun collectie. Het nieuwe boek ‘Olaf, vertel eens…’ verteld het verhaal van oud-marketing-, park- en creatief directeur Olaf Vugts. Verdeeld over 24 hoofdstukken kunnen lezers niet alleen meer te weten komen over zijn persoonlijke loopbaan binnen het sprookjespark, maar ook wat daarbuiten afspeelt.

Vugts begon als vakantiewerker in de Efteling. Wat veel mensen niet weten is dat hij ook in Avonturenpark Hellendoorn gewerkt heeft. In het boek komen lezers meer te weten over de introductie van Imagineering binnen de Efteling en zijn rol als directeur daarvan. Verder komen ook de onderwerpen als het 24/7 beschikbaar stellen van het merk Efteling voor de doelgroep, de ontwikkeling met bijkomende risico’s van de Winter Efteling en verschillende projecten als nieuwe attracties en sprookjes voorbij.

Sinds halverwege 2020 is Vugts gestart als zelfstandig consultant en verlaat 1,5 jaar later de Efteling. De beste man heeft een indrukwekkende portfolio op zijn naam staan binnen de Efteling. Zo is hij onder andere medeverantwoordelijk geweest voor attractie De Vliegende Hollander en het populaire evenement Winter Efteling.

”Het is mijn verhaal, mijn beleving. Vol learnings, successen, herinneringen, uitdagingen, tegenvallers en tips, kortom; mijn echte verhaal. Met trots deel ik de cover met jullie, want binnenkort is dit wonderlijke boek te pre-orderen!! Snel meer!”, aldus Vugts.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.