Vanaf 17 maart kunnen bezoekers weer griezelen bij een nieuwe editie van Scare Me in Almere. Tot 8 april nemen griezels elke vrijdag en zaterdag de spookhuizen over. Durf jij de 4 spookhuizen, een experience en een darkride te betreden? Wees er dan op tijd bij, want de Early bird tickets zijn nu te verkrijgen op de website.

De prijs van een Early bird ticket is €24,95 en daarmee kunnen bezoekers onbeperkt de 5 attracties betreden. The Ride is de naam van de darkride en zit niet bij die prijs inbegrepen maar kan voor een extra €3,- wel bijgeboekt worden. Deze actie loopt nog tot en met 31 januari.

Als griezelliefhebbers deze ‘deadline’ niet halen dan is er ook nog de optie van een ‘Late bird ticket’. Deze ticket is de gehele maand februari verkrijgbaar en kost €27,95. Voor de latere beslissers geldt er vanaf 1 maart de reguliere prijs van €29,95.

Wil je de horrorbelevenis eens vanaf de andere kant meemaken? Scare Me is op zoek naar scare actors. Lees er hier meer over.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.