Het winterseizoen in Europa-Park is bijna ten einde. Bezoekers kunnen nog tot en met zondag 7 januari 2024 genieten van een sfeervol attractiepark vol met lichtjes, shows en winterse lekkernijen. Met de stop van het winterseizoen komt er ook een einde aan Eurosat Coastiality feat. VALERIAN. Dit is de VR-versie van achtbaan Eurosat CanCan Coaster.

Na aankomende zondag is het gedaan met de virtual reality variant op de populaire overdekte achtbaan. CEO Michael Mack deelde dit nieuws op X. Daarin roept hij nog eenmaal op om de ‘city of a Thousand planets’ te bezoeken. Hoe de toekomst er voor deze VR experience uit komt te zien is nog even afwachten. Mack sloot zijn bericht af met: ‘Great things are in the making for Eurosat Coastiality in 2024, can’t wait to tell you more soon!’

Voor een kleine toeslag kunnen bezoekers van Europa-Park wel op een hele bijzondere manier Eurosat CanCan Coaster beleven. Nog voor het instappen krijgt iedereen een VR bril op om zo de spannende wereld van “Valerian – The City of a Thousand Planets” te beleven. Al lopend met een bril op neemt iedereen plaats in eigen trein die achter het normale station staat ‘geparkeerd’. Coastiality combineert twee spannende belevingen tot een heel bijzondere vorm van entertainment.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.