Na een tussenjaar is Horror Zone weer terug. Gisteren plaatste de organisatie op social media het volgende bericht: ”Na een jaar van duisternis keert Horror Zone terug! Onze monsters en gespuis zijn druk bezig met het gereed maken van de locatie na de Apocalyps van 2073… Tenminste, als de locatie nog te redden valt.” ScareZone mag met de primeur komen over waar dit evenement gaat plaatsvinden.

Horror Zone zal dit jaar gaan plaatsvinden bij Maple Farm Adventures. Dit terrein is te vinden in Bosschenhoofd. Zij staan onder andere voor Natuur en Milieu Educatie.

Meer informatie over de locatie: https://maplefarmadventures.nl/adventures/

Data en tickets

Horror Zone zal gaan plaatsvinden op:

12 en 13 november

19 en 20 november

26 en 27 november

De tijden zijn van 19.00 tot 23.00 uur.

Tickets kunnen eind deze maand besteld worden. Hou ScareZone.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

2019

Horror Zone heeft in 2019 nog een Scare Award gewonnen voor het beste Halloween concept van Nederland. In dat jaar bestond het evenement onder andere uit 3 haunted houses: The Power Plant, The Ravens’ Nest en Shadows Seekers. Daarnaast was er een spectaculaire illusieshow waarbij bezoekers getuigen waren van het einde van de wereld. Kortom, genoeg ingrediënten voor een compleet en griezelig avondje uit.

Aftermovie:

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.