Dit jaar organiseert Walibi Holland samen met Stichting Fight cancer de 5e editie van de Rollercoaster Run. Deze jubileumeditie zal op zaterdag 8 juni na sluitingstijd plaatsvinden. Deelnemers kunnen meedoen met de 2 of 5 km run door het attractiepark en geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Naast deze afstanden zullen deelnemers ook 3 attracties trotseren. Voor de Family Run van 2 km zijn dit de attracties Eat my Dust, Crazy River en Drako. De Friends Run is 5 km lang en daarbij kunnen de achtbanen UNTAMED, Condor en Goliath bezocht worden.

Als deelnemer betaal je inschrijfgeld om het evenement mogelijk te maken! Je gaat jezelf voor deze bijzondere prestatie laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer. Je krijgt je eigen persoonlijke pagina op rollercoasterrun.nl om je voortgang bij te houden

Alle deelnemers krijgen een speciale Rollercoaster Run t-shirt, snack en drinken, een herinnering bij de finish, kortingstickets voor toeschouwers en een hele dag gratis toegang tot Walibi Holland.

Het inschrijfgeld voor de Friends Run bedraagt tot 1 maart €39,50. Daarna wordt de prijs €43,50. Voor de Family Run is het inschrijfgeld €72,- voor 2 personen. Ook deze prijs wordt na 1 maart verhoogd naar €77,-.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de Rollercoaster Run to Fight cancer 2024

Bekijk de aftermovie van 2023, waar een recordopbrengst van €68.238,- werd binnengehaald.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.