Het is vandaag Halloween en in Leiden weten ze daar wel raad mee. Niels van Hameren heeft dit jaar voor het eerst een loopspookhuis middenin zijn eigen woning gemaakt.

In de woning hangt aan het plafond een uitwerksel van planken met daaraan zwarte gordijnen. Deze gordijnen vormen de looproute. Onderweg vinden bezoekers voornamelijk animatronics. Niels: ”Ik spaar namelijk bewegende poppen en zo kun je al snel een spookhuis maken. Ik maak gebruik van licht effecten om de sfeer op te leuken”.

”Ook maak ik sinds 2 jaar mijn balkon in Halloweensferen. Ik heb een aantal zeer felle RGB lampen waarmee ik het belicht. Het balkon heeft elk jaar een ander thema. Dit jaar word het iets met pompoenen en een vogelverschrikker”.

Liefhebbers zijn welkom om een kijkje te nemen aan de Nieuwe Waardstraat 7 in Leiden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.