De organisatie van Fantasie Compagnie komt binnenkort met een nieuwe spooktocht. Deelnemers voegen zich tijdens Fright Factory: Paranormal bij een paranormaal onderzoeksteam en gaan daarbij op onderzoek naar vreemde en creepy gebeurtenissen van de afgelopen periode in Alphen aan den Rijn. De tocht duurt ongeveer 45 minuten.

In de omgeving van Dagcamping en De Bijlen in Alphen aan den Rijn hangt er op zaterdag 29 juli 2023 een angstaanjagende sfeer. Liefhebbers die de tocht willen trotseren kunnen online tickets bestellen. Van 21:00 tot en met 24:00 uur start er elke 15 minuten een groep. Een ticket kost net als voorgaande edities €5,- per persoon.

Het is niet de eerste keer dat de organisatie buiten het seizoen met een horror-event komt. In april vond Fright Factory ook plaats. Toen waren deelnemers onderdeel van een zombie apocalypse.

Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie: ”Na ons mooie ‘zomerse’ spookhuis dit jaar, knallen we maar gelijk door met een mooie horror tocht in de buitenlucht. Onwijs veel zin in dit nieuwe concept! We gaan lekker op geesten/cryptidjacht.”

Bestel hier tickets voor Fright Factory: Paranormal.

De Fright Factory stond vorig jaar 3 avonden in het teken van ‘Seven Deadly Sins’. In een eerdere editie won de organisatie zelfs de Scare Award voor ‘Beste Acteurs’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.