Over een maand gaan de deuren van Scare Me weer open. De horror belevenis van Almere bestaat tijdens deze editie uit 7 attractie. Escape room ”The Church” is weer even terug maar zal na deze editie voorgoed haar deuren sluiten. Bezoekers kunnen deze 30 minuut durende escape room extra bijboeken.

Naast ”The Church” kunnen bezoekers ook ”The Mansion” bezoeken. Dit is het nieuwste spookhuis waarbij de bezoeker als privé detective op pad wordt gestuurd om onderzoek te doen naar een mysterieuze vermissing. Het spookhuis ”Writer’s Block” won in 2020 de award voor beste spookhuis van de Benelux. ”Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen over Kerst? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!”.

”The Ride” is een zogenoemde darkride waarbij bezoekers plaatsnemen in een karretje. ”U wordt binnen gelaten door een Ork.. Wat hier te verwachten is weet u niet, wel dat er iets te maken heeft met heksenrij!”. In ”Kill It” terroriseren clowns het circus. Pak een wapen, ga op zoek naar objecten en verjaag deze angstaanjagende clowns.

Het spookhuis Baku begint in een Chinees winkeltje. Hier worden bezoekers ondergedompeld in Oosterse mythes. ”U had wel gehoord van deze ”Dromen eter” maar of het waar is…” In ”Pirate’s Adventure” bevinden bezoekers zich in het jaar 1673. ”Het jaar NA het rampenjaar van Nederland. U weet wel met die broertjes de Witt die zijn vermoord. En Nederland van uit het zuiden werd aangevallen zodat de koning dacht we trappen de dijken open! Veel water, veel paniek; Tijd voor Piraten!”.

https://www.facebook.com/Scare.Me.PMP/videos/4782787258481507

Data en prijs

Scare Me is te bezoeken van 11 maart tot en met 9 april, op elke vrijdag en zaterdag. Een basisticket kost €24,95. Dit geeft de bezoeker toegang tot de 4 spookhuizen: The Mansion, Writers Block, Kill It en Baku. Kijk voor alle opties op de website.

De organisatie is nog op zoek naar scare actors. Audities worden op donderdagavond 17 februari gehouden.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube