De freaks zijn terug! Themepark Mondo Verde is voor de editie van The Villains VI wederom de locatie. De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden getransformeerd in een onheilspellend gebied.

Scarezone.nl kon vorige maand al melden dat het park 6 grote scare zones kent. Daarvan is ‘Voodoo’ de nieuwe zone. De jungle wordt omgebouwd tot 1 grote Voodoo zone.

”Betreed de jungle van Voodoo, maar zorg dat je zelf niet vervloekt wordt”.

De organisatie heeft inmiddels een video naar buiten gebracht. De video geeft een indruk van wat bezoekers straks allemaal kunnen verwachten.

Dit jaar zijn bezoekers nergens meer veilig. Ook buiten de scare zones zullen de freaks rondlopen. Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om met figuren op de foto te gaan. In totaal zullen er meer dan 150 scare actors het park onveilig maken.

Naast dit horror evenement is er ook iets voor de jongere liefhebbers te beleven. De vierde editie van Halloween The Little Villains komt eraan. Spannend en hartstikke leuk! Om 18:30 uur opent het familiepark de deuren. Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en leuke Halloween activiteiten aanwezig zijn.

De organisatie van deze evenementen is in handen van Twilight Fantasy Productions.

Data en tijden The Villains VI

Het evenement is te bezoeken op 21, 22 en 23 oktober 2021. Tickets kosten €25,90 (earlybird €19,95).

Kortom, bestel tickets op de website van Mondo Verde.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/08/31/6e-editie-halloween-the-villains-in-themapark-mondo-verde/