Misschien zegt de naam Tim Burton je zo snel even niets, maar de kans is groot dat je een van zijn creaties wel kent. En deze creaties komen tot leven in een geheel nieuwe en tijdelijke attractie ‘Tim Burton’s Labyrinth’. Stap in deze bijzondere wereld van de filmmaker en ontdek de personages van ‘Alice in Wonderland’, ‘The Nightmare Before Christmas’, ‘Beetlejuice’ en nog veel meer.

Bezoekers van de experience krijgen de kans om in de innerlijke wereld en creatieve process van Tim Burton te stappen. Bekijk de honderden originele creaties van de filmmaker en stap het labyrint in. Het bijzondere van dit labyrint is dat bezoekers keuzes kunnen maken in welke route zij volgen. Hierin leidt elke kamer naar een wonderbaarlijke ervaring. Geniet daarbij van de bekende filmmuziek, gecomponeerd door Danny Elfman.

Een bezoek aan het labyrint duurt ongeveer 45 minuten. Er is daarbij keuze uit 2 verschillende tickets. Het standaardticket (€26,-) biedt eenmalig toegang tot de tentoonstelling. Een premium ticket (€38,-) geeft bezoekers de mogelijkheid om het labyrint 2 keer te bezoeken op dezelfde dag. Bezoekers kunnen dus 2 verschillende routes kiezen. De experience is wel zo ontworpen dat de belangrijkste kamers in ieder geval bezocht worden. Een standaard bezoek geeft uiteindelijk toegang tot 15 verschillende kamers.

Het bizarre labyrint is nog tot en met zondag 4 februari 2024 te bezoeken in Brussel. Klik hier voor meer informatie en de ticketverkoop.

Impressie van het labyrint in Parijs: