Ben je al een beetje bijgekomen van alle Halloween-evenementen? Zet je dan maar vast schrap, want de eerste datums zijn al bekendgemaakt voor 2024. Attractiepark DippieDoe was afgelopen maand volledig omgetoverd tot een griezelig Halloweenparadijs voor families. In de avond was er namelijk DippieBoe, het griezelige feest speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. En er is goed nieuws voor alle bezoekers die het een geweldig feest vonden, want ook volgend jaar kan er gewoon weer gegriezeld worden in het park.

In 2023 was er weer bijzonder veel entertainmentaanbod. Naast een griezelspeurtocht was er ook weer het magische DippieBoeken-Bibliotheek waarbij hoofdrolspelers vanuit de boeken tot leven kwamen. Voor de bezoekers die graag hun grenzen opzoeken was daar een heus spookhuis te ontdekken. En als dit nog niet genoeg was; tijdens DippieBoe kon je ook leren zwaardvechten bij de elven om piraten te bestrijden. Gedurende de avond namen dans en theater het attractiepark over om zo de dag bijzonder goed af te sluiten.

Voor volgend jaar heeft het attractiepark al laten weten dat DippieBoe zal terugkeren. Maar wanneer is dit dan? Pak je agenda er maar vast bij en noteer:

Dinsdag 22 tot en met zondag 27 oktober 2024

Veel is er uiteraard nog niet bekend over de komende editie. Het park zal ook op deze dagen gewoon weer geopend zijn van 12:00 tot 21:00 uur. DippieBoe begint dan vanaf 18:00 uur. Tickets zijn vanaf september 2024 te koop.