Goed nieuws voor alle gamers, en dan met name liefhebbers van het spel Planet Zoo. De populaire game uit 2019 wordt vanaf 26 maart 2024 uitgebracht op de Playstation 5 en de Xbox Series X/S. Dit heeft ontwikkelaar Frontier onlangs bekendgemaakt.

In Planet Zoo creëren gamers op geheel eigen wijze een dierenpark vol met imposante verblijven en verschillende dieren. Het spel was tot nu toe alleen nog maar te spelen op de pc, maar daar komt binnenkort verandering in. Het is al mogelijk om de dierenparksimulator te pre-ordenen. En dat is op zich al de moeite waard aangezien je hiermee een aantal unieke extra dieren beschikbaar maakt om in je eigen gemaakte dierenpark te plaatsen.

Er zijn verschillende edities van Planet Zoo te krijgen. De basisversie kost €49,99 terwijl de Deluxe Edition met extra dieren en scenario’s €59,99 kost. Voor de echte gamer en liefhebber van het spel is er ook de optie €119,99 neer te leggen. Wat je daar weer voor krijgt? De inhoud van de Deluxe Edition en een Season Pass met 14 toekomstige DLC’s. Hier vind je meer dan 80 verschillende diersoorten, 15 extra scenario’s en meer dan 2.000 decorstukken.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.