Op zaterdag 1 oktober was de aftrap van een nieuwe Scare Me editie. En dit is alweer de 15e editie van het bekende horrorevent uit Almere. Naast de toevoeging van een nieuw spookhuis, een nieuw buitengebied en een vernieuwde experience zijn er nu ook speciale pins te verkrijgen. Bezoekers hebben daarbij de keuze uit 6 pins waarvan er eentje exclusief is.

Liefhebber van pins en horror zitten in oktober en november goed bij Scare Me. De nieuwe pins zijn gebaseerd op de attracties The Ride, The Mansion, Writer’s Block, Baku en het nieuwste spookhuis Ship of Souls. Daarnaast is er ook een speciale 15e editie pin verkrijgbaar. Een pin kost €6,66. Wil je ze alle 6 hebben? Dan kosten ze samen €30,-.

Dit jaar kent het event 6 attracties. De nieuwste aanwinst is het nieuwe loopspookhuis Ship of Souls waarvoor 3 attracties het veld hebben moeten ruimen; Pirates Adventure, Seventh en The Church. Met de komst van het nieuwe spookhuis legt Scare Me de lat weer een stukje hoger. Organisator Perry Mulder liet eerder in een aflevering van ScarePod al weten enorm benieuwd te zijn naar de reactie van bezoekers in een bepaalde ruimte.

Scare Me draait op 11 avonden in oktober en november. Van 21 oktober tot en met 19 november kunnen bezoekers op elke vrijdag en zaterdag komen griezelen in Almere. Daarnaast is het horrorevent ook op zondag 30 geopend. Koop je tickets eenvoudig via de website.