Wie denkt dat Kerst vieren met familie een ware horror ervaring kan zijn, heeft zeker nog nooit Scare Me bezocht. Deze horror experience is te vinden in Almere Buiten en bestaat uit verschillende spookhuizen. Speciaal voor de feestdagen is de locatie omgetoverd tot Scare Mas. Het zijn dezelfde spookhuizen die je misschien gewend bent, maar wel met een flinke teug Kerst. Dit wilt zeggen dat de locatie inclusief spookhuizen zijn aangekleed met kerstdecoratie. Alle huizen zijn zelfs voorzien van nieuwe verhaallijnen en karakters in tegenstelling tot de editie van afgelopen Halloween.

Vorige week was de aftrap van een nieuwe editie Scare Mas. Er staan voor aankomend weekend nog 2 dagen in de agenda waarbij bezoekers nog even lekker sfeervol kunnen griezelen. En dat is iets wat zeker gaat gebeuren, want ongeveer 45 acteurs zullen verdeeld over 5 basis spookhuizen, een buitengebied en een darkride bezoekers de stuipen op het lijf proberen te jagen.

Stap binnen en kom zomaar oog in oog te staan met de enige echte Grinch. Of wat dacht je van de duistere karakters van ‘The Nightmare Before Christmas’. In de overdekte attractie ‘The Polar Express’ stappen bezoekers in een karretje en gaan daarbij op bezoek op de Noordpool. Dit en meer zorgt gegarandeerd voor een gedenkwaardige avond.

Scare Mas is te bezoeken op vrijdag 22 en zaterdag 23 december 2023. Het terrein is al vanaf 19:30 uur toegankelijk om vast een indruk te krijgen van het aanbod en om natuurlijk een drankje aan de bar te bestellen.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €31,95 en geven bezoekers daarmee onbeperkt toegang tot de 5 spookhuizen. Wil je ook het overdekte ‘Polar Express’ bezoeken? Dan betaal je €34,95. Let op, deze attractie is op 23 december al uitverkocht. Dit doe je in beide gevallen op de website van Scare Me.