Vanwege verscherpte coronamaatregelen die gisteren zijn gepresenteerd is het niet meer mogelijk om Squid Tournament in de avond te organiseren. Het is echter wel toegestaan om dit in de middag te doen. Daarom zal het event in de middag gaan plaatsvinden. De locatie is van zichzelf al donker waardoor dit geen invloed zal hebben op de kwaliteit van het spel.
”Momenteel zijn we aan het overleggen en wij zullen maandag met elke ticketkoper contact opnemen. We vragen om uw geduld.
Vanaf maandagavond 19:00 uur zal het ook mogelijk zijn tickets te halen voor de middag”. Deze tickets zijn te bestellen via de website van Apocalypse Games.

Een combinatie van horror en een gigantische escape room. Warrior events bedenkt al een aantal jaar succesvolle en gigantische adventure gaming producties met een horror experience. Squid Games kon natuurlijk niet achterblijven. De unieke locaties, het spel en de professionele acteurs laten je doen alsof je echt in de serie bent beland. Absoluut niet geschikt voor kinderen. En ja… er wordt op je geschoten.

Warrior Events organiseert en ontwikkelt een compleet nieuwe theatervorm, waarbij de bezoeker de hoofdrol speelt in zijn/haar levensechte horror film. De walking dead, de purge en handmaid’s Tale zijn al voorbij gekomen. Nu is het het de beurt aan ‘Squid Games’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

https://scarezone.nl/2021/11/27/nieuwe-immersive-experience-gepresenteerd-tijdens-iaapa-expo/