Het is vandaag 1 april en traditiegetrouw is dit het moment voor parken, organisaties en events om een grap uit te halen. The Horror Zone heeft deze dag aangegrepen om het ‘nieuwe’ thema voor komende editie te presenteren. Bezoekers dwalen rond in een verlaten bouwmarkt. Horrorbach: Jajajippiejippiedie!

De afgelopen paar dagen werden volgers van The Horror Zone al lekker gemaakt met de aankondiging over het nieuwe thema. Vandaag is de dag dat de organisatie met trots het nieuwe thema naar buiten brengt. Een tip, blijf uit de buurt van het handgereedschap…

Lange gangen met links en rechts netjes opgezette kamers. Van badkamers tot keukens, woonkamers tot slaapkamers. Maar het is er stil, de schimmen om je heen zien er onbetrouwbaar uit en je kent ze niet. Je roept hun naam maar je ouders zijn nergens meer te herkennen. Weet jij de uitgang te vinden of raak je volledig verdwaald? Ontdek het nu tijdens de nieuwe editie van The Horror Zone: “De verlaten bouwmarkt!

Het thema van vorig jaar stond in het teken van ‘Greywood Asylum’. Dit is een instituut uit het Amerikaanse gezondheidsstelsel voor patiënten met heftige psychische aandoeningen. Eenmaal binnen komen deze patiënten onder begeleiding van Dr. Ravenheim te staan.

Met Greywood Manor, The Cells, The Lockup en Forest View County Park – Run Away! pakte The Horror Zone in 2022 weer groots uit. Lees hier de review van vorig jaar. De plannen voor aankomende editie worden op een later moment bekendgemaakt.

Kan je niet genoeg krijgen van The Horror Zone of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.